Baranya Megyei Kézilabda Szövetség

ELHUNYT PAPP IMRE

Fájdalommal értesítünk minden sportbarátunkat, hogy a Baranya megyei kézilabdasport kiemelkedő alakja Papp Imre sporttársunk életének 87. évében elhunyt.

Papp Imre játékosként, majd játékvezetőként a megye kézilabdázásának jelentős alakja volt.

Játékvezetőként 1962-ben mutatkozott be és már 1963-ban NB I-es mérkőzést vezethetett.

1972-től nemzetközi játékvezetői vizsgát tett, majd 1974-től Kiss Lászlóval játékvezető társával, IHF kerettagok lettek.

Nevéhez több száz bajnoki mérkőzés és mintegy 134 nemzetközi mérkőzés vezetése kapcsolódik.

Játékvezető társai voltak: Kiss László mellett, Körösztös Vince, Fábián György, Kaszap János és Szalay József.

Papp Imre sporttársunk családjának őszinte részvétünket fejezzük ki és emlékét kegyelettel megőrizzük.

Pécs 2020.06.02.                                       

Baranya Megyei Kézilabda Szövetség                                      

AKIRE BÜSZKÉK VAGYUNK!!!!!

Ahogy bizonyára sokan értesültetek már, a Baranya megyei kézilabdázás egy nagy ,,ikonja,, KATZIRZ DÁVID bejelentette játékos pályafutásának befejezését.

A Baranya Megyei Kézilabda Szövetség vezetése a megye kézilabdázói, sportszakemberei, szurkolói és minden sportkedvelő nevében gratulál a sokszoros magyar válogatott játékosnak sikeres pályafutásához és kíván az új, a ,,civil,, életben sok sikert és eredményes munkát.

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD DÁVID  !!!!!!

Befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as szezon versenyeit az MKSZ

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról. A döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket nem állapított meg a Szövetség.

 

 
 
 
 

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

   4