Baranya Megyei Kézilabda Szövetség

AKIRE BÜSZKÉK VAGYUNK!!!!!

Ahogy bizonyára sokan értesültetek már, a Baranya megyei kézilabdázás egy nagy ,,ikonja,, KATZIRZ DÁVID bejelentette játékos pályafutásának befejezését.

A Baranya Megyei Kézilabda Szövetség vezetése a megye kézilabdázói, sportszakemberei, szurkolói és minden sportkedvelő nevében gratulál a sokszoros magyar válogatott játékosnak sikeres pályafutásához és kíván az új, a ,,civil,, életben sok sikert és eredményes munkát.

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD DÁVID  !!!!!!

Befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as szezon versenyeit az MKSZ

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról. A döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket nem állapított meg a Szövetség.

 

 
 
 
 

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

Megtartotta idei első továbbképzését a Baranya Megyei Kézilabda Szövetség a játékvezetők és a versenybírók részére.

 

     7